miercuri, 2 septembrie 2009

Protocoalele Înţelepţilor Sionului


 
                                 STRICT SECRET

                       Texte care au zguduit lumea

Există un lucru mai rău decât oamenii răi !

Este ignoranţa oamenilor buni !

Informaţia înseamnă putere!

Ignoranţa înseamnă sclavie!

     Tainele „Protocoalelor” înţelepţilor Sionului, în traducerea Virginiei Thomas, conform originalului din limba engleză, cuprinde o antologie de profeţii, maxime şi apoftegme teziste, doctrinale. De la apariţia acestei cărţi, din 1901, aceste „taine” dezvăluite au stârnit o serie de reacţii, mai ales din partea evreilor care n-au putut concepe că „protocoalele” au putut fi sustrase din arhiva de la Ierusalim. S-a lansat şi ideea că ar fi o calomnie adusă la adresa lojii masonice evreieşti, că textele sunt contrafăcute şi tendenţioase.

     Aceste aspecte nu ne interesează, aşa cum nici faptul de a stârni cu publicarea cărţii de faţă reacţii antisemite. Departe de noi acest gând. Dacă aceste „protocoale” ar fi fost emise de o mişcare conspirativă americană sau italiană, să zicem, le-am fi publicat cu acelaşi dezinteres, incluzându-le în rândul doctrinelor care au îngrozit lumea. De aceea vom reda doar textul „protocoalelor” (aici nefiind incluse procesele verbale), fără comentarii, pentru a nu da o anumită tendinţă cărţii, decât aceea de-a pune la dispoziţia cititorului un text mai puţin cunoscut în ultima vreme.

     Începutul de secol XX a fost pur şi simplu bulversat de publicarea a acestor Taine ale „Protocoalelor” înţelepţilor Sionului. Se cunoştea, din ceea ce s-a scurs din lojile masonice, că aceste „protocoale” au profeţii mai mult decât satanice, Sioniştii, mişcare secretă a unor înţelepţi din Sion, au alcătuit un traseu profetic încă din secolul cinci, înainte de Hristos.

     Pe timpul lui Pericles, în anul 429 au lansat un traseu, zis al reptilei. Acest traseu a fost cunoscut şi sub domnia lui August, cu puţin timp înainte de naşterea lui lisus. A fost sesizat sub domnia lui Carol al V-lea al Spaniei, sub cea a lui Ludovic XIV, Berlinul 1-a cunoscut încă din 1871, după tratatul de la Versailles, iar Petersburgul în 1881. Ultimele etape au fost sesizate în Moscova bolşevică, la Kiev, Odessa şi Constantinopol.

     Publicarea „protocoalelor” a cunoscut, după cum am spus, multe ediţii la începutul secolului XX. Ediţia din 1912 a lui Sergiu Nilus face afirmaţii mai clare asupra prezicerilor înţelepţilor Sionului. Acestea nu sunt altceva decât nişte profeţii, parafraze satanice la profeţiile biblice.

     Efectele acestor profeţii s-au conjugat la începutul acestui secol, mai ales la formarea „imperiului sovietic”, la pregătirea revoluţiei din 1917, când comuniştii ruşi s-au impus. În acest context noi le considerăm „texte care au îngrozit lumea.”

     Cunoaşterea lor în profunzime este necesară pentru a putea evita în viitor punerea în aplicare a vreunei teze cuprinse în cele douăzeci şi patru de capitole ale acestei broşuri pe care o preluăm şi noi, pentru a o antologa pentru dumneavoastră, stimaţi cititori.

    „Să părăsim orice frazeologie; să studiem fiecare idee prin ea însăşi, să luminăm situaţia prin comparaţii şi deducţii. Voi formula deci sistemul nostru din punctul vostru de vedere şi din punctul de vedere al creştinilor.
      Trebuie remarcat că oamenii care au instincte rele sunt mai numeroşi decât cei cu instincte bune. De aceea se ating cele mai bune rezultate conducând pe oameni prin violenţă şi teroare, nu prin discuţii academice. Fiecare om năzuieşte la putere, sunt puţini care nu sunt dispuşi să jertfească bunurile tuturor pentru a-şi ajunge binele lor propriu."  (text din Capitolul I )





duminică, 30 august 2009

Cred ....

     Viata iti ofera multiple surprize. De cele mai multe ori ai impresia ca majoritatea surprizelor sunt negative. Poate pentru ca ele te afecteaza mai mult iar cele pozitive ai impresia ca ti se cuvin si ca este normal sa le traiesti. 

     Prin multitudinea de evenimente negative pe care le-am trait anul acesta pot sa spun ca D-zeu mi-a oferit ceea ce aveam nevoie exact atunci cand aveam nevoie. Vorbeam acum cateva zile cu prietena mea Elena despre faptul ca sunt etape in viata cand ai sentimentul ca toate usile ti se inchid ... rand pe rand si intr-un interval relativ scurt de timp. Dar sa nu uitam ca mai avem si geamuri si ca un singur geam daca se crapa ... asa putin , e suficient sa iei acea gura de aer care sa te tina pe linia de plutire.

     Mi s-a intamplat si mie !!!!! Acum , recent si , nu stiu daca mai era nevoie sa mai primesc o dovada legata de ceea ce am scris mai sus insa acum chiar cred !!!!

     Cred in echilibrul universal !!!!

    Cred ca experientele pe care le traim ne sunt date pentru a invata ceva din ele , pentru a evolua !!!!

     Cred ca acolo , undeva foarte sus si totusi extrem de aproape de noi, CINEVA vegheaza asupra noastra si cand simte ca puterile ne lasa ne deschide acel geam ....    

     Cred ca sunt binecuvantata pentru ca tot ceea ce traiesc ma motiveaza sa traiesc , sa fiu vie , sa lupt , sa sper si poate cel mai important lucru , sa realizez cat de importante si pretioase sunt evenimentele pozitive.

     Cred ca ceea ce traiesc  ma atentioneaza ca nimic nu conteaza mai mult pe lumea asta decat iubirea ! Vorbesc de iubirea ca sentiment suprem , care ar trebui sa existe in toate relatiile interumane : iubirea de parinti , de frati , de prieteni, chiar si de Sine in ideea de autopretuire , viata fiind un dar care nu trebuie irosit aiurea prin rautate , invidie , prost gust , nemultumiri , depresii , etc.

     Unii ar putea spune : ,, Dar de unde stiu eu daca acel moment de binecuvantare va veni si in viata mea ?! "  Nu le pot spune decat un lucru : Nu va mai ganditi la ceea ce stiti , la ceea ce e palpabil sau  material . Invatati sa va ascultati inima si fiti  atenti la ceea ce simtiti. Lumea asta e asa de murdara pentru ca am uitat sa facem asta si ne lasam ghidati de ceea ce gandim sau credem. 

     Asadar , va rog eu .... reinvatati sa simtiti !!!!!  Veti fi surprinsi sa realizati ca D-zeu chiar va asculta si va iubeste ....